keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Työnäytös Hämeen keskiaikamarkinoille

Hei,
Onko joku värjärikiltalainen kiinnostunut tekemään työnäytöksen Hämeen keskiaikamarkkinoilla elokuussa?


Olen itse ohjaustoiminnan opiskelija ja suoritan työharjoittelua markkinoiden puitteissa tehtävänäni mm. kehittää käsityöläisaluetta. Kasvivärjäys on omaakin sydäntäni lähellä ja haluaisin markkinoille kunnon värjäyspisteen höyryävine patoineen ja kymmenine erivärisine lankavyyhteineen. Myöskin jonkinlainen työpaja tai osallistava näytös olisi mahdollinen.
Työnäytöksestä ei makseta palkkiota, mutta sitä vastaan saatte myyntipaikan.
Autan mielelläni järjestelyissä ja vastaan kysymyksiin!

Yst. Heli Sorvari
Hämeen keskiaikamarkkinat, harjoittelija

Elokuu ja 13. Hämeen keskiaikamarkkinat lähestyvät! Viime vuonna 19 000 kävijää kerännyt koko perheen viikonlopputapahtuma järjestetään tänä vuona 19.-21.8.
Suomen toiseksi suurimman keskiaikatapahtuman järjestää Hämeen linnan keskiaikayhdistys ry. noin kahdensadan talkoolaisen voimin.
www.keskiaikamarkkinat.net


2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Moikka,

Värjärikilta osallistuu isommin Turun keskiaikamarkkinoille. Mutta Hämeenlinnassakin on mysö aina joku mukana. Voit tiedustella asiaa vaikkapa tätä kautta http://www.osuuskuntakide.fi/eilansivu.html

Tuija kirjoitti...

Hei!
Kilta päätti kuitekin osallistua myös Hämeen keskiaikamarkkinoille pienimuotoisesti. Porukka on koossa, mutta aina mukaan mahtuu. Perjantaina iltapäivällä aloitetaan rakentamalla.