tiistai 18. marraskuuta 2008

Värjärikillasta lehtijuttu!


Valoa ja voimia kaikille marraskuulle!

Värjärikillasta on tulossa lehtijuttu. Kiva! Juttu tulee seuraavaan Sisustusvinkki -lehteen, joka on kaupoissa joskus lähiviikkoina.

Väijykääpä siis lehtihyllyillä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin käydä jostain ostamassa kasvivärjättyjä lankoja joululahjaksi. Voisitteko neuvoa, missä voisin käydä ostamassa? Myyttekö tuotteita torilla tai jossakin liikkeissä? Tästä luonnonvärilankojen saantipaikasta ei ole sivuillanne mitään tietoa.

terveisin,
Marja

Leena kirjoitti...

Luonnonväreillä värjättyjä lankoja saa usein erilaisilta käsityömessuilta ja joulumarkkinoilta (mm Turun vanhan ajan joulumarkkinoilla on lampureita) suoraan värjääjiltä. Myös monet lammastilat myyvät kasveilla värjättyjä lankoja. Iitin värikeskuksessa niitä on myös myytävänä. On kyllä totta, että niitä ei ole helppoa löytää.
Helsingissä mm Riihivilla myy luonnonväreillä värjättyjä lankoja kauppatorilla lauantaisin ks www.riihivilla.com

terveisin
Leena

PS, jos tämä on liian mainos niin deletoin, kunhan vaan sanotte:)
Jossain voisi tosiaan olla lista paikoista, missä on myynnissä luonnonväreillä värjättyjä lankoja.

Niina J. kirjoitti...

Elä missään nimessä deletoi!=) Musta tää blogi on juuri siksi olemassa, että voitaisiin jakaa kokemuksia ja tietoa ja antaa hyviä vinkkejä toisillemme. Ja lankojen, värjättyjen tahi värjäämättöminen yms. yms. juttujen ostopaikat on mitä parhainta vinkkimateriaalia! Olis tosiaan hianoa jos saataisiin koottua listaa myyntipaikoista vaikka tohon blogin oikeaan laitaan.. Tai Killan kotisivuille, siellähän on jo niitä linkkejä tekijöistä/tuotteista/ostopaikoista. (Katsastitkos Marja ne? Siellä on listattuna ainakin tuo Leenan mainitsema Riihivilla ja Munkkilan tilakin ilmoittaa myyvänsä silloin tällöin värjättyjä lankoja.)

Oisiko tässä pikku projektia näin talvikuukausiksi? Vuosikokoukseen mennessä (tahi vuosikokouksessa) voisi etsiä ja kerätä tietoja värjättyjen lankojen myyjistä. Minäkin olen useaan törmännyt erinäisillä markkinoilla, mutta ei sitä koskaan muista niiden yritysten nimiä, saatikka yhteystietoja. Näin joulumyyjäisten ja -markkoinoitten aikaan vaan silmät auki ja käyntikortit ja esitteet jemmaan! Ja jokainen kiltalainen jolla riittää lankoja myyntiin asti, ilmoittautukoon hep!