torstai 7. elokuuta 2008

Partaisat kurssisadot Evosta


Jorman parta (onko tämä vieläkin mysteeri?)


Päivin parrat


Seitikit leijumassa

Lisää kuvia täydennetään Killan galleriaan lähipäivinä! Kaikki kiltalaisten kuvat värjäyksistä ja muusta Evolla touhutusta ovat tervetulleita sekä galleriaan (meilaa Päiville, gallerian pääsivulla ohjeet) tai blogiin!

6 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Hienoja kuvia - parrat on selvästi spesialiteettisi! Tai ainakin yksi niistä.

Jorma - jäkälälle ei ole vielä tullut varmistusta. Ramalina oli se mun veikkaus, mutta tarkempaa määritystä kaipaillaan. Odotellaan toivossa.

Riitta kirjoitti...

Hei

tää blogi oli kiva löytö, alan vakituiseksi lukijaksi. Olen itse kiinnostunut värjäyksestä, mutta luonnonväreillä en ole vielä päässyt kokeilemaan, ehkä ensi kesänä osallistun kurssillenne. Itse olen värjännyt kaupasta saatavilla väreillä ja kokeillut mehuvärejä mikrossa yms mutta omiin tarpeisiini ja tekemisiini. Harrastan neulomista ja on kiva tehdä itse värit.

Samalla heräsi kysymys: teettekö te värjäämistänne langoista jotain vai värjäättekö ihan värjäämisen vuoksi? En ainakaan löytänyt blogista kuin pari kuvaa, jossa on valmista tuotetta, enkä ole varma ovatko ne vain koristeita. Eli olisi kiva nähdä, millaisia juttuja noista luonnonväreistä on syntynyt.

Leena kirjoitti...

Värjäsittekö tuolla "Jorman parralla" keittomenetelmällä vai ammoniakkikäyttämällä? Hieno väri!! (Olen tietysti taas onnistunut kadottamaan Casslemannin jäkäläkirjani, ehkä se ilmaantuu syksyn mittaan kirjahyllyn syövereistä ja pääsen katsomaan, mitä se sanoo tuon tyyppisistä jäkälistä)

Pia kirjoitti...

"Jorman parralla" värjättiin keittomenetelmällä, langat ja jäkälät sekaisin.

Leena kirjoitti...

Uskomattoman erikoinen väri ihan keittämällä! Hienoa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Rantaifoorumilta osoitteesta: http://www.foorumi.info/rannantaikaa/viewtopic.php?t=16 löytyy kuvia peitoista, joita olen virkannut värjäämistäni langoista.

t. Mervi

ps. En oikein hallitse tämän blogin käyttöä, siksi lähetän kommenttini anonyyminä.